VI HEIER PÅ DEG

VI HEIER PÅ DEG! Nå kan du selv påvirke prisen du betaler på vårt Standard+ medlemskap

Du kan påvirke din medlemspris ved å trene - jo mer trening, desto bedre pris! Vi sponser deg med 10 kr per besøk hos oss*
Du får i dette medlemskapet:

  • Fri tilgang til Sprek Fritid Skien, Sprek Fritid Porsgrunn, Sprek Fritid Tønsberg, Sprek Fritid Larvik (Family Larvik), Family Akropolis Drammen
  • Fri tilgang til gruppetimer
  • Nyoppussede lokaler med det siste av teknologi på både styrke og kondisjonsutstyr
  • Kompetanse og en dedikert stab som heier på deg

Vi ønsker å belønne gode treningsvaner, og jo mer du er i aktivitet hos oss, desto større er sannsynligheten for at du lykkes i å opprette nye vaner. KLIKK HER FOR Å SIKRE DEG KAMPANJEN. *Inntil 8 besøk pr måned (spar 960 kr per år!). Adm gebyr på kr 359 tilkommer alle nytegninger. 12. mnd binding. Sponset beløp trekkes fra medlemsavgiften i påfølgende måned.

Fysisk aktivitet har aldri vært viktigere!
Enten du har vært aktiv eller inaktiv siden treningssentrene ble stengt ned, er det én ting som er sikkert - det er viktig å være i fysisk aktivitet fremover, og å holde kroppen i gang har aldri vært viktigere.

Holder du kroppen i gang, gjør du hjernen og immunforsvaret en tjeneste
Både lavterskelaktivitet som å gå på tur, men særlig aktivitet der du tar i litt mer og puster litt tyngre, gjør at du reduserer risikoen for å utvikle sykdom senere i livet. Ikke bare det, men all fysisk aktivitet er også svært gunstig for hjernen. Hjernen yter bedre i jobbsammenheng, sørger for at du har bedre humør, tenker klarere og håndterer stress bedre når du har gjennomført en treningsøkt. For de aller fleste av oss vil også en hyggelig bieffekt være et mer robust immunforsvar. Fysisk aktivitet er rett og slett medisin, og vi vi gleder oss derfor til å ta deg i mot fra 15. juni og bli med deg på veien mot et sprekere og sunnere liv igjen. Enten du løper, løfter, sykler eller deltar på gruppetimer er du velkommen til oss for trygg, hyggelig og effektiv trening!

KLIKK HER FOR Å SIKRE DEG KAMPANJEN