Informasjon i forbindelse med corona-virus

Kjære alle SPREK-medlemmer i Skien - tusen takk for støtten

Vi vil få takke for den fantastiske støtten vi har fått gjennom perioden vi har vært stengt grunnet korona-virus. Å møte så mye gode, varmende ord og så mye solidaritet er rett og slett rørende. Meldinger som: «Det er bedre å betale månedsavgiften og fortsatt ha et rått treningssenter å bruke etter korona, enn å spare pengene nå og trene på dårligere utstyr senere :)» gjør oss motiverte og ydmyke, og er for oss en betryggende tillitserklæring i den vanskelige tilværelsen vi har stått og står i. Særlig fordi vi vet at situasjonen også er vanskelig for dere.

Det har vært 15 lange uker siden vi sist fikk holde åpent for dere, og tiden har vært tøff for hele bransjen, og kanskje litt ekstra tøff for oss som er i oppstartsfasen.

SPREK Fritid Skien åpnet dørene 10. august i fjor. Vår visjon har fra start vært å gi deg «Gode opplevelser». Vi har ønsket å tilby Grenland nye, freshe sentre med godt miljø og et bredt og innholdsrikt treningstilbud med svært gode instruktører og trenere. Ikke minst har vi ønsket å være en SPREK og innovativ bidragsyter i arbeidet mot en bedre folkehelse. Det føler vi at vi har klart, selv om vi lenge var forhindret i å gjøre det vi liker aller best; å møte dere. Vi var tidlig på banen med online treninger i sosiale medier. Deretter ble det treninger ute i mindre grupper, før det åpnet opp for treninger i grupper på inntil 50 personer ute. I hele denne perioden har vi hatt en fantastisk respons fra dere medlemmer. Vi vet dere har stått på stuegulvet hjemme og deltatt på våre online treninger og vi har hatt hundrevis av besøkende på våre utetimer. Vi føler vi har vært så kreative som mulig i denne perioden, og dere medlemmer har vært helt enestående i møte med utfordringene. Dere har testet ut alt vi har kommet med. Det er imponerende å se hvordan mange av dere har presset dere både fysisk og til tider ut av komfortsonen ved å teste nye typer treninger med oss. Det står det stor respekt av.

Tusen takk til alle som har heiet på oss underveis og tusen takk til alle som har villet betale sin medlemsavgift underveis. At dere ønsker å ta del i denne felles dugnaden har vært helt avgjørende for oss. Uten slik støtte hadde det vært mye tøffere - om ikke umulig å kunne starte opp igjen.

Nå gleder vi oss stort til å se dere igjen på mandag. Vi lover dere et trygt sted å trene, og vi skal overholde alle smittevernreglene vi er pålagt. Smilepulsen skal tilbake, og det skal bli en glede å få dere alle inn dørene igjen. Ta gjerne med deg en venn også. Vi ønsker oss litt flere medlemmer. Vi har brukt den stengte perioden til å vaske ned hele treningssenteret og til å gjøre små oppgraderinger for at det skal bli et enda bedre senter å komme tilbake til. Vi gleder oss til å se dere igjen og håper dere er klare for fortsettelsen på en SPREK reise.

Takk igjen for all støtte.
Hilsen Tom Erik, Martin og resten av #folka